Follow

Nettavisen Resett.no har i vedlagte artikkel demonstrert til fulle at de i realiteten er såkalt "controlled opposition", og at de nå legger seg nesegrust servilt i støvet for det rådende menings- og ytringstyrrani.

Resett's knefall viser hvorfor vi alle nå - mer enn noen gang før - har behov for alternative desentraliserte ytringsplattformer som f.eks YTRINGSRETT.NET.

Resett.no har helt siden starten praktisert kommentarsensur, noe mange av oss har vært klar over, men valgt å "gi dem en sjanse". Når Resett-redaksjonen nå går offentlig og formelt ut med budskapet om at de legger seg på en strengere sensurlinje enn til og med loven krever, så er tålmodigheten slutt.

Utvalget av temaer Resett annonserer at de vil sensurere, er blant de aller viktigste tema vi alle absolutt bør diskuttere i offentligheten!

Disse viktige tema blir unisont kneblet av norsk tradisjonell midtstrømsmedia (pressestøtteklanen), og nå har altså Resett offisielt sluttet seg til dette stakkarslige korps av menings- og ytringstyranner. Det er rimelig å tenke seg at de nettopp har sendt inn en søknad om pressestøtte de også, eller i det minste forsøker å gjøre seg lekker som en forberedelse til en senere søknad!

Om noen fortsatt innbiller seg at Resett.no er en forvarer av ytringsfriheten, så bør de snarest tro om igjen.

"Resetts sensuring av kommentarfeltet – en oversikt":
resett.no/2018/11/07/resetts-s

@admin Hva er det å forvente? Redaktøren er tidligere etterretningsanalytiker, og er i samarbeid med PST. Videre forsøkte han å bli en del av Redaktørforeningen. Det er ikke slik en fri publikasjon holder på. resett og Document er fluepapir, for å tiltrekke seg folk med «feil» meninger. Noe de har en gullgruve av en database over nå.

Sign in to participate in the conversation
YTRINGSRETT Mastodon

Et nettsted for folkeopplysning, samfunnskritikk og TOTAL YTRINGSFRIHET innenfor lovens grenser. Alle er velkommen, men ingen kan forvente å her finne støtte for hypersensitiv krenkomanikultur og politisk korrekthet. Vi hverken knebler eller blokkerer andre noder i nettverket, med mindre det dreier seg om renspikket spam eller kommersielle markedsføringsaktører.

Nyttige verktøy: